Wie zijn wij?

Pieter Jan van der Laan is ruimtelijk jurist met een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring bij de overheid. Heeft u een externe adviseur nodig of wilt u project laten leiden door iemand die echt oplossingsgericht kan denken? Neem dan contact op en maak een afspraak! U zult veel hebben aan zijn kennis van zaken en nuchtere blik.

 

Hij weet als weinig anderen de procedures zo te doorlopen dat alle belangen goed gediend worden. Strategisch, zakelijk maar ook verbindend en dat is juist nu in deze tijd waarin de overheid kantelt belangrijk. Pieter Jan spreekt de taal van de ambtenaar, maar kan goed schakelen tussen verschillende partijen. Hij heeft aan beide zijden van de tafel gewerkt en dat biedt voordelen in hoe bij zijn werkzaamheden zal benaderen. In de ruimtelijke plannen die Pieter Jan opstelt is de basis een goede analyse van geschiedenis, het heden maar ook de blik naar de toekomst.

 

Pieter Jan heeft diverse particulieren en bedrijven door procedures geloodst maar zijn specialiteit ligt bij het werken als extern adviseur voor de overheid. Hij lukt hem dikwijls om de zaak weer vlot te trekken als er geen beweging meer mogelijk lijkt. "Om resultaat te bereiken is het zaak om alle dynamiek rondom processen in balans te krijgen" Jarenlang was Pieter Jan juridisch (beleids)medewerker Bouwen en Ruimtelijk Ordening binnen diversen gemeenten dwars door heel Nederland.

 

Begonnen in dienstverband maar het ondernemerschap bleef trekken. Niet om zo nodig eigen baas te zijn ,maar juist om een onafhankelijke positie in te kunnen nemen die nodig is voor een goed advies. Pieter Jan wordt niet alleen gewaardeerd ten aanzien van zijn kennis en kunde, maar bovenal als sparringspartner van collega's en bestuurders. Zo ontstond in 2007 buro W9, inmiddels is de bedrijfsnaam verfijnd naar W9 Omgevingsrecht.

 

Meer weten over onze diensten? Of benieuwd naar wat Pieter Jan van der Laan voor uw organisatie kan betekenen? Bel 06-373 35 906 of mail voor een afspraak.

 

Pieter Jan

Pieter Jan is naast adviseur getrouwd met Jenneke en ze hebben 2 zoons.  Ze wonen in Schoonebeek, vlakbij Emmen maar ook bij de Duitse grens. Pieter Jan rijdt graag auto en vindt het geen probleem om Nederland te doorkruisen om aan de slag te gaan.

Drenthe?

In Middelstum (Groningen) geboren en getogen en tussenstops gemaakt in Zwolle en Warmenhuizen (Noord-Holland) inmiddels al jaren in Drenthe aan het bivakkeren. De ruimte om in het groen met je handen even ontladen door hout te kloven of in de tuin  aan het werk te zijn en in het groen te wandelen of hardlopen. 

Italië?

Bijkomen doet Pieter Jan het liefste in Italië. Flinke bergwandelingen in de Italiaanse Alpen of Dolomieten en dan afgewisseld met het nemen van een frisse duik in het bergmeer. Genieten van het heerlijke eten, gastvrijheid en natuurlijk de zon die zich daar graag laat zien.


buro W9

 

Pieter Jan van der Laan  & Jenneke Ensink

Westersebos 9a

7761 PE  Schoonebeek

 

Contact

 

info@burow9.nl

06-189 14 917

Info

 

KvK Groningen: 5123 0321
BTW nr. NL 823173951B01

 

voorwaarden